koti, sisustus
Jätä kommentti

Keväinen kukkakimppu vappupöytään

Monilla on luottokampaaja, mutta minulla on aina ollut luottokukkakauppias! Kukkakauppiaan täytyy mielestäni ymmärtää millaisen kimpun tai millaisia kukkia asiakas tarvitsee, samoin kuin kampaaja ymmärtää millaisen kampauksen haluat. Ja täällä Lauttasaaressa on maailman ihanin kukkakauppa, josta olen hankkinut viime vuosina kaikki kukat hautajaisiin, kastejuhliin ja häihinkin. Usein poikkean kuitenkin kauppaan vain ihan omaksi ilokseni. Joskus ostan valmiin kimpun, mutta yleensä kukkia, jotka itse sitten asettelen kotona.

Nyt Kukkakauppa Steniuksen Tiina teki upean kimpun, joka sopii täydellisesti iloiseen vapputunnelmaan. Kimpussa on mm. upeita tummia pioneja (Red Charm), eksoottinen protea (Madiba), bromelia, lumipalloheisiä, kauniita vaalean oransseja jaloleinikkejä, inkaliljoja ja lankaköynnöstä.

DSC_0018

fullsizeoutput_16b6

Kimppu säilyy raikkaana pidempään, kun vesi vaihdetaan usein ja samalla leikataan terävällä veitsellä varsiin uudet imupinnat. Kun kimppu alkaa näyttää väsähtäneeltä ja jotkin kukat ovat ehkä jo kuihtuneet, avaan kimpun ja otan vielä kauniina säilyneet kukat ja lehdet erikseen pienempiin pullohin ja majakoihin. Näin kukista on iloa pitkäksi aikaa.

IMG_1127

Kukkakauppa Steniuksen löydät osoitteesta Lauttasaarentie 31, 00200 Helsinki sekä Facebookista ja Instagramista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.