koti, sisustus
Jätä kommentti

Kesän sisustusideoita, osa 2

Kirjoitin aiemmin keväällä tämän vuoden uusista sisustusväritrendeistä ja etenkin vuoden 2017 väristä vihreästä.

Nyt kun muuttomme uuteen kotiin on jo takana päin, ja olen vihdoin saanut olohuone-makuuhuoneeni järjestykseen, ajattelin kokeilla miltä se vihreä väri meillä näyttäisi. Tällä kertaa en ostanut mitään uutta. Lainaamalla ja vaihtelemalla tavaroita ystävien kanssa sekä muuten vain kierrättämällä omia kalusteitaan ja tekstiilejään huoneesta toiseen, saa edullisesti uudistettua kotia. Vihreät samettityynyt sain lainaan ystävältäni, sillä hänen vihreä kautensa on nyt vaihtunut siniseen. Hänen kaapistaan löytyi myös tarpeettomaksi jäänyt lehtikuvioinen kaitaliina, josta päätin tehdä kaksi tyynyliinaa koristetyynyille. Helpon ohjeen koristetyynynpäällisille näytän myöhemmin toisessa jutussa. Poikani huoneessa olleet metallilaatikot muuntuivat säilytyslaatikoista sohvapöydäksi olohuoneeseen. Entinen pyykkikori puolestaan haettiin ullakolta lehtikoriksi.

41cf35c2-53e8-430e-b46e-d8132245ed9a

Koska meillä ei ole tänä kesänä oikein mahdollista ostaa mitään kesäkukkia parvekkeelle, tämä vihreä olohuone on kyllä aika kiva piristys ja syntyi melko vähällä vaivalla. Maljakkoon voi luonnosta poimia nyt kesäkuussa ihania ja vaikka viikottain vaihtuvia luonnonkukkia. Kun muistaa vaihtaa päivittäin raikkaan veden, luonnonkukatkin säilyvät kauniina useita päiviä.

2352dcac-d566-4db1-b22b-64710446eb41

Vihreä on mielestäni sisustusvärinä helppo, jos pitää kokonaisuuden muutoin yksinkertaisena. Harmaan sävyt, valkoinen ja luonnonmateriaalit sopivat yhteen erilaisten vihreiden sävyjen kanssa mielestäni parhaiten. Vai mitä mieltä olet?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.