DIY, sisustus
Jätä kommentti

Säilytysrasioita mökille

Mökillämme on pienet säilytystilat, mutta sen sijaan tavaraa tuntuisi olevan sitäkin enemmän. Koska nykyiset ruuanlaittojärjestelyt ovat vielä väliaikaisia, en haluaisi tuhlata säilytyspurkkeihin kovin suuria summia. Etsin nettikirpputoreilta ja omista varastoistani peltirasioita ja kenkälaatikoita, jotka sopivat kokonsa puolesta tähän tarkoitukseen. Monet löytämistäni rasioista olivat jo parhaat päivänsä nähneet. Mieleeni tuli, että jospa saisin erikokoisista ja värisistä rasioista maalaamalla vähän hauskemman näköisiä. Minulle oli jäänyt mustaa Helmi kalustemaalia yli lasten huoneen metallisängyn maalausprojektista ja ajattelin, että se varmaankin sopii myös tällaiseen maalaustyöhön.

Aloitin puhdistamalla ja hiomalla rasiat. Hiontaan käytin kätevää hiomasientä, jolla on helppo käsitellä pyöreitäkin esineitä. Lopuksi pyyhin rasiat vielä kostealla ja kuivasin ne hyvin. Maalin levitin ihan tavallisella siveltimellä, vaikka pintaan jäikin selvät siveltimen jäljet. Peltiset rasiat maalasin kaksi kertaa, mutta pahviseen kenkälaatikkoon riitti yksi kerros maalia.

Olin aiemmin ostanut liitutaulutussin ja kokeilin nyt kuinka se toimii tällaisen tavallisen maalin pinnalla. Tussi tarttuu hyvin maaliin ja lähtee pois kostealla pyyhkimällä. Pahvirasian pintaankin tussi tarttuu, mutta sen pyyhkiminen kostealla ei ehkä pidemmän päälle ole hyvä asia, joten pitipä miettiä tarkkaan mitä siihen kirjoitettiin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.