koti, sisustus, Spoonfulness
Jätä kommentti

Kevään kauneimmat kukat

Tulppaaneista, narsisseista ja helmililjoista saa kestäviä ja kauniita asetelmia kevään juhlapöytään, kun ostaa leikkokukkien sijaan sipulikukkia ruukussa. Itse ostan usein edullisen isomman ruukkukukan ja jaan sipulit sitten useammaksi muutaman kukan pieneksi ryhmäksi. Parhaiten jakaminen onnistuu pienellä veitsellä. Mielestäni sipulikukat ovat kauneimmillaan lasisissa maljakoissa, jolloin juuret ja multakin voi näkyä. Sipulikukkia voi myös yhdistää erilaisiin oksiin ja varpuihin, laittaa ruukkuun tai maljakkoon vaikkapa vehnännoraan kanssa. Pääsiäisen aikaan kauniit linnun höyhenet ja munankuoret sopivat myös asetelmiin hienosti.

 

DSC_0002

fullsizeoutput_1967

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.